top of page
1_edited.jpg

Радослав Владимиров

треньор XBody

 

Радослав Владимиров е състезател по лека атлетика на 60, 100 и 200 гладко бягане. Професионален фитнес инструктор с дългогодишен опит. Бивш състезател по баскетбол, с 12 години активна състезателна дейност. Радо е завършил висшето си образование в Софийски университет "Св. Климент Охридски" със специалност учителски профил - физическо възпитание и спорт.

като част от BODYFACTORY, Радослав е отговорен за максимално ефективните тренировки XBody, както и за консултации на тема хранителни добавки и спортни храни, които са неизменна част от здравословния начин на живот.

viber_image_2019-11-04_16-12-11_edited.j

Адриана Каназирева

треньор Pilates Reformer

 

Адриана Каназирева е треньор по пилатес, специализирала тренировки с реформър на Пилатес. Работила е 20 години като балерина в България, Гърция, Турция, Кипър и др. През 2007 е завършила курс за стречинг, каланетика и аеробика в НСА Васил Левски" София, както и курс за персонален треньор. През 2016 завършва бакалавър със специалност спортна анимация в НСА "Васил Левски" София.  Има знания, умения, опит и енергия да работи с хора, усмихната и жизнена, любознателна и отговорна!Говори руски, английски и гръцки език. В момента следва магистратура по психология във Военна академия "Г. С. Раковски".

Martin_edited.jpg

Мартин Гальов

треньор XBody

 

Мартин Гальов от 7 години се занимава с функционални тренировки. Завършил е ЮЗУ "Неофит Рилски" специалност кинезитерапия и от 4 години се занимава професионално с ЕМС тренировки и кинезитерапия. От 4 години е сертифициран XBody EMS инструктор. Движението (било то пилатес, йога, гимнастика, аеробика, лечебна физкултура и т.н) е неизменна част от човешкото ежедневие. В буквален превод кинезитерапия означава лечение чрез движение, в което той силно вярва и практикува.

IMG_4247.jpg

Стоян Димитров

физиотерапия, масажи, здравни консултации

Стоян Димитров е магистър по Маркетинг и магистър по Екология. Изкарал е курсове по Спортен масаж, Класически масаж, Източни масажи, Антицелулитен масаж, Ароматерапия и Су-Джок.

Специализирал е в България и чужбина. В момента учи Приложна Кинезиология към Международния колеж по приложна кинезиология (ICAK).

От 10 години се занимава с възстановяване на професионални спортисти. Част от екипа за подготовката на национални състезатели с препоръки от национални, световни и олимпийски медалисти. Създател на авторска  система  за възстановяване, съчетаваща спортно-възстановителен масаж с наместване  (хиропракика).

Специалист и треньор  по Антицелулитен масаж по системата на Евгений Ливтиченко).

bottom of page