top of page

ЗА НАС

BODY FACTORY е луксозно студио за тренировки и релакс, разположено на удобна локация на бул. България, София с възможност за паркиране непосредствено срещу студиото. Отворихме врати през м. Май 2019 г., като нашата цел е да въведем изцяло нова концепция при грижата за тялото. Ние не само глезим и обгрижваме нашите клиенти в нестандартна и дизайнерска обстановка, но и искаме да покажем, че в днешно време страхотни резултати могат да бъдат постигнати и без натоварващи  ставите и протяжно дълги тренировки във фитнес залата. Студиото предлага най-новите технологични постижения в световен мащаб за извайване и оформяне на вашето тяло, които не само не са натоварващи за организма, но дори се препоръчват при хора с проблеми в опорно двигателния апарат, наднормено тегло или други заболявания, които пречат на травматично интензивно натоварване.

Х БОДИ е здравословната алтернатива на активния живот, само два пъти седмично по 20 минути, и сами ще се убедите в неговите предимства. Не само ще се чувствате по-тонизирани и стегнати, но и ще намалите обиколките си и ще изчистите целулита благодарение на мощния лимфодренаж, който се случва по време на тренировка.

 

Съчетали сме Х БОДИ тренировките С ПИЛАТЕС РЕФОРМЪР, защото двата метода се допълват взаимно. Разтягането на мускулите и оформянето на правилна стойка и гъвкава походка и гръбначен стълб  вече е приоритет не само на дамите, но и на редица представители на силния пол, осъзнали, че вече не е достатъчно да изваеш красиво на външен вид тяло, но и  да се чувстваш добре и да имаш свобода на движение.

 

В BODY FACTORY можете да намерите най-новите и авангардни апарати за Х БОДИ и ПИЛАТЕС РЕФОРМЪР. Нашият екип от треньори е внимателно подбран сред най-добрите в бранша и ще се погрижи за всеки с индивидуален подход и съвети за вашето хранене извън залата за постигане на най-добри резултати.

След тренировка ще можете да се отпуснете с масаж, изпълнен от нашите професионални масажисти и кинезитерапевти. Релаксиращ, антицелулитен или спортен дълбокотъканен, всичко зависи от вашите предпочитания, ние сме на ваше разположение с най-висок клас масла и продукти в релаксиращата обстановка на нашето масажно помещение.

Студиото разполага със самостоятелни съблекални с душ кабини и паркинг в непосредствена близост, за да осигурим  максимално спокойствие и комфорт нашите клиенти.

bottom of page